We help the world growing since we created

Mesin jahit ultrasonik

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Rincian

Lingkup aplikasi: tarpaulins mobil, nyertakeun mobil jeung nyertakeun korsi, koper jeung handbags, footwear jeung bahan sapatu, baju katun pakean, jaket angin pakean barudak, bantal quilt nyertakeun, kasur nyertakeun, cushions jeung bantal, table Mats jeung taplak meja, curtains, pancuran. langsir, sarung tangan tiis, bantalan orok Bantalan ganti lembab, asesoris bumi, papakéan, panyimpen, papakéan tenda, panutup mesin cuci, kantong mummy, kantong insulasi botol orok, simbut listrik, kantong kosmetik, panutup jas, lemari handapeun ranjang, sauna nyertakeun, sapatu gantung tas kantong kotak Panyimpenan, PVC kolam renang handap, jsb.
Garansi pikeun komponén inti: 1 taun
Komponén inti: controller programmable, motor
status kaséhatan: anyar
Tempat Asal;Tempat Asal: Jiangsu, Cina
merek: DM Ultrasonic Quilting Mesin
lebar jahit maksimum: ngaropéa
Jumlah huluna: sirah tunggal
Kakuatan sirah Geter ultrasonik: 15-20K
Métode gerak: gerakan sirah
tegangan: 380V 50-60Hz
Garansi: 1 taun
jasa sanggeus-jualan disadiakeun: suku cadang bébas
kuantitas pesenan minimum:
1 set
Sertifikasi: CE
catu daya: 380V 50-60Hz

lebar gawé: 0-3000mm

Frékuénsi ultrasonik: 20KHz

speed gawé: 0-20m / mnt, adjustable

Pangaruh quilting: 1-6 lapisan bisa quilted dina hiji waktu

jero Quilting: ngeunaan 0-70mm

Bahan: Lumaku: poliéster, nilon, katun poliéster, lawon non-anyaman

Mangpaat: Ultrasonic needleless quilting nirkabel pikeun parabot keur sare, bahan kasur, lawon non-anyaman, jsb.

Mesin jahit ultrasonik1
Mesin jahit ultrasonik2
Mesin jahit ultrasonik3

Mesin jahit ultrasonik4 Mesin jahit ultrasonik5

Mesin jahit ultrasonik6
Mesin jahit ultrasonik7
Mesin jahit ultrasonik8
Mesin jahit ultrasonik9

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali