We help the world growing since we created

Super lem Mesin Laminating

Katerangan pondok:

Ieu utamana dipaké pikeun beungkeutan super-napel dina bolu, XPE, PVC, Eva, SBR, lawon, kulit, foaming tinggi, jsb, utamana pikeun beungkeutan PVC, Eva, SBR, sarta bahan karpét.Loba dipaké dina sapatu, karpét, diving pakean, Toys, handbags, tas, cushions, hampang mouse jeung industri lianna.


Rincian produk

Tag produk

001

Pamakéan

Ieu utamana dipaké pikeun beungkeutan super-napel dina bolu, XPE, PVC, Eva, SBR, lawon, kulit, foaming tinggi, jsb, utamana pikeun beungkeutan PVC, Eva, SBR, sarta bahan karpét.Loba dipaké dina sapatu, karpét, diving pakean, Toys, handbags, tas, cushions, hampang mouse jeung industri lianna.

5
3

Fitur

1. The lambar-kawas jeung bahan roll ngawangun téh sadayana reliably conveyed ku sabuk conveyor, sarta dipencet ku-suhu luhur sabuk conveyor wol tahan (ogé bisa dipilih nurutkeun bahan tina PVC conveyor sabuk) nyieun komposit. produk leuwih teguh sarta datar tanpa indentation.

2, roller tekanan karét tiasa disaluyukeun sacara manual atanapi pneumatically disaluyukeun pikeun nyocogkeun kabiasaan operator anu béda.

3, adjustment lem maké precision korsi adjustment rupa pikeun mastikeun precision of lem nu.

01

konsumén Dear, mangga baca di handap taliti saméméh anjeun milih mesin Laminating, hatur nuhun!

1.What urang Mesin Laminating?
Sacara umum, mesin laminating nujul kana alat laminasi anu seueur dianggo dina tékstil bumi, garments, jati, interior otomotif sareng industri anu aya hubunganana.Ieu utamana dipaké pikeun dua-lapisan atawa multi-lapisan prosés produksi beungkeutan rupa fabrics, kulit alam, kulit jieunan, pilem, kertas, bolu, busa, PVC, Eva, pilem ipis, jsb.Husus, éta dibagi kana laminating napel na laminating non-napel, sarta laminating napel dibagi kana lem dumasar cai, napel minyak PU, lem basis pangleyur, tekanan sénsitip lem, lem super, lem ngalembereh panas, jsb The non-napel. prosés laminating lolobana beungkeutan thermocompression langsung antara bahan atawa lamination durukan seuneu.

2.Which bahan anu cocog pikeun laminating?
(1) lawon jeung lawon: knitted fabrics jeung anyaman, non-anyaman, jersey, fleece, nilon, Oxford, denim, buludru, plush, lawon suede, interlinings, poliéster taffeta, jsb.
(2) Kain sareng pilem, sapertos pilem PU, pilem TPU, pilem PTFE, pilem BOPP, pilem OPP, pilem pe, pilem PVC ...
(3) Kulit, Kulit sintétik, Spons, Busa, EVA, Plastik....
Loba dipaké dina:
mode, alas kaki, topi, tas jeung koper, pakean, sapatu jeung topi, koper, tékstil imah, interior otomotif, hiasan, bungkusan, abrasives, pariwara, suplai médis, produk Saniter, bahan wangunan, kaulinan, lawon industri, bahan filter ramah lingkungan jsb.

3. Kumaha carana milih mesin laminating paling merenah?
a.Sabaraha lebar maksimum bahan lambar / gulungan anjeun?
b. Naha anjeun nganggo napel atanapi henteu?Lamun enya, napel mana?
c.Naon pamakéan produk rengse anjeun?


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali