We help the world growing since we created

Spons Drying Deodorant Mesin

Katerangan pondok:

Bau dihasilkeun dina prosés compounding bahan interior otomotif, atawa bau awak bolu, geus preheated, lajeng gabungan téh bau-dipiceun jeung lebu-dipiceun ngaliwatan sistem nyeuseup-tekanan tinggi, ku kituna bahan teu boga. bau jeung euweuh polusi, kukituna salajengna ngaronjatkeun mobil.Pedalaman sareng kelas spons saluyu sareng standar lingkungan.Mesin boga kaunggulan operasi basajan, hemat energi jeung efisiensi tinggi.


Rincian produk

Tag produk

1

Pamakéan

Bau dihasilkeun dina prosés compounding bahan interior otomotif, atawa bau awak bolu, geus preheated, lajeng gabungan téh bau-dipiceun jeung lebu-dipiceun ngaliwatan sistem nyeuseup-tekanan tinggi, ku kituna bahan teu boga. bau jeung euweuh polusi, kukituna salajengna ngaronjatkeun mobil.Pedalaman sareng kelas spons saluyu sareng standar lingkungan.Mesin boga kaunggulan operasi basajan, hemat energi jeung efisiensi tinggi.

Fitur

1.What urang Mesin Laminating?
Sacara umum, mesin laminating nujul kana alat laminasi anu seueur dianggo dina tékstil bumi, garments, jati, interior otomotif sareng industri anu aya hubunganana.Ieu utamana dipaké pikeun dua-lapisan atawa multi-lapisan prosés produksi beungkeutan rupa fabrics, kulit alam, kulit jieunan, pilem, kertas, bolu, busa, PVC, Eva, pilem ipis, jsb.Husus, éta dibagi kana laminating napel na laminating non-napel, sarta laminating napel dibagi kana lem dumasar cai, napel minyak PU, lem basis pangleyur, tekanan sénsitip lem, lem super, lem ngalembereh panas, jsb The non-napel. prosés laminating lolobana beungkeutan thermocompression langsung antara bahan atawa lamination durukan seuneu.

4
1

2.Which bahan anu cocog pikeun laminating?
(1) lawon jeung lawon: knitted fabrics jeung anyaman, non-anyaman, jersey, fleece, nilon, Oxford, denim, buludru, plush, lawon suede, interlinings, poliéster taffeta, jsb.
(2) Kain sareng pilem, sapertos pilem PU, pilem TPU, pilem PTFE, pilem BOPP, pilem OPP, pilem pe, pilem PVC ...
(3) Kulit, Kulit sintétik, Spons, Busa, EVA, Plastik....
Loba dipaké dina:mode, alas kaki, topi, tas jeung koper, pakean, sapatu jeung topi, koper, tékstil imah, interior otomotif, hiasan, bungkusan, abrasives, pariwara, suplai médis, produk Saniter, bahan wangunan, kaulinan, lawon industri, bahan filter ramah lingkungan jsb.

6
5

3. Kumaha carana milih mesin laminating paling merenah?
a.Sabaraha lebar maksimum bahan lambar / gulungan anjeun?
b. Naha anjeun nganggo napel atanapi henteu?Lamun enya, napel mana?
c.Naon pamakéan produk rengse anjeun?


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali