We help the world growing since we created

Keusik Paper Laminating Mesin

Katerangan pondok:

Mesin ieu cocog pikeun nerapkeun lem tipe minyak atawa lem tipe cai dina tonggong kertas Sanding, lajeng ngagabungkeun jeung buludru atawa kertas release, sarta nyitak mérek dagang monochrome.Ogé bisa dilarapkeun ka palapis jeung compounding of spons, cloths, leathers, jeung sajabana.Cocog jeung ngolah jero sandpaper, grinding, sarta industri lianna.


Rincian produk

Tag produk

01

Pamakéan

Mesin ieu cocog pikeun nerapkeun lem tipe minyak atawa lem tipe cai dina tonggong kertas Sanding, lajeng ngagabungkeun jeung buludru atawa kertas release, sarta nyitak mérek dagang monochrome.Ogé bisa dilarapkeun ka palapis jeung compounding of spons, cloths, leathers, jeung sajabana.Cocog jeung ngolah jero sandpaper, grinding, sarta industri lianna.

3
1

Fitur

lem dipaké salaku map pikeun squeegeeing, sarta tos dipanggang dina oven, sarta bahan anu merata jeung reliably kabeungkeut ku mencét, sarta fastness luyu tiasa didapet.

2

konsumén Dear, mangga baca di handap taliti saméméh anjeun milih mesin Laminating, hatur nuhun!

1.What urang Mesin Laminating?
Sacara umum, mesin laminating nujul kana alat laminasi anu seueur dianggo dina tékstil bumi, garments, jati, interior otomotif sareng industri anu aya hubunganana.Ieu utamana dipaké pikeun dua-lapisan atawa multi-lapisan prosés produksi beungkeutan rupa fabrics, kulit alam, kulit jieunan, pilem, kertas, bolu, busa, PVC, Eva, pilem ipis, jsb.Husus, éta dibagi kana laminating napel na laminating non-napel, sarta laminating napel dibagi kana lem dumasar cai, napel minyak PU, lem basis pangleyur, tekanan sénsitip lem, lem super, lem ngalembereh panas, jsb The non-napel. prosés laminating lolobana beungkeutan thermocompression langsung antara bahan atawa lamination durukan seuneu.

2.Which bahan anu cocog pikeun laminating?
(1) lawon jeung lawon: knitted fabrics jeung anyaman, non-anyaman, jersey, fleece, nilon, Oxford, denim, buludru, plush, lawon suede, interlinings, poliéster taffeta, jsb.
(2) Kain sareng pilem, sapertos pilem PU, pilem TPU, pilem PTFE, pilem BOPP, pilem OPP, pilem pe, pilem PVC ...
(3) Kulit, Kulit sintétik, Spons, Busa, EVA, Plastik....
Loba dipaké dina:
mode, alas kaki, topi, tas jeung koper, pakean, sapatu jeung topi, koper, tékstil imah, interior otomotif, hiasan, bungkusan, abrasives, pariwara, suplai médis, produk Saniter, bahan wangunan, kaulinan, lawon industri, bahan filter ramah lingkungan jsb.

3. Kumaha carana milih mesin laminating paling merenah?
a.Sabaraha lebar maksimum bahan lambar / gulungan anjeun?
b. Naha anjeun nganggo napel atanapi henteu?Lamun enya, napel mana?
c.Naon pamakéan produk rengse anjeun?


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali