We help the world growing since we created

Mesin laminating pita napel

Katerangan pondok:

Tujuan tina stasion ieu nyaéta pikeun nyetél sakumpulan alat produksi mékanis saatos coil dibuka, sareng ukuranana garing sareng kabeungkeut kana coil.

DM-H518-K004 Mesin Laminating Pita Perekat, mesin ieu dianggo pikeun palapis laminating bahan wéb, khususna pikeun produk napel.

Utamana pikeun ngahasilkeun Label napel, Pita Sisi Ganda, Pita Busa, Pita Saluran, Pita Kertas Kraft, Pita Masking, Pita Serat jsb


Rincian produk

Tag produk

Gambar Mékanis Mékanis

C2

Loba Dipaké Dina

PET, POL, PVA, Leupaskeun kertas jeung pilem polyurethane kayaning TAC.

Parameter Téknis Utama

Lawon éféktif Width 1000 ~ 1700mm / ngaropéa
Roller Width 1800mm / ngaropéa
Laju produksi: 0 ~ 30 m / mnt
Demensi (L*W*H): 15950 × 2100 × 3600 mm
Kakuatan Kasar Ngeunaan 105KW
Voltaseu 380V 50HZ 3Phase / customizable
Beurat Ngeunaan 11340KG

kontrol parabot DM-H1800-D1573, operasi ramah-pamaké, pangropéa gampang, tegangan konstan,-precision tinggi mikro-koreksi jeung alat ngurangan, kontrol merenah tina stabilitas prosés komposit, pamakéan sirkulasi kakuatan angin pemanasan 12 m oven, kontrol tegangan konstan volume retractable, Cooperate jeung produk rengse pikeun nganteurkeun produk.
spésifikasi mékanis: spokes mékanis 1800mm, speed garis produksi: 3 ~ 20M / mnt.
syarat catu daya: Tilu-fase 380V, sumber tekanan hawa: 5KG / cm2, 200L / mnt.

3
1, Kontrol tipe tombol dipaké;
2. operasi téh basajan;
3. nyandak sistem drying hawa sirkulasi;
4. pemanasan tube pemanasan listrik, suhu controllable;
5. tegangan konstan jeung volume retractable;
6. métode lem téh basajan;
7. mesin téh desain humanized, nyimpen operator;
8. Bahan rengse diangkut langsung ka kantor inspeksi

Pintonan Rincian Produk

6
5
4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali