We help the world growing since we created

Mesin Laminating Bubuk

Katerangan pondok:

Lumaku pikeun sagala jinis fabrics anyaman, fabrics non-anyaman, serat jeung bahan séjén pikeun bubuk napel panas ngalembereh, karbon diaktipkeun bubuk dicampur atawa bubuk farmasi dicampur kana oven sanggeus disolusi ngalembereh, ngaliwatan pe, Eva, EVAL, LDPE, PES jeung ngalembereh panas séjén bubuk karét bisa ngahontal éfék diperlukeun pikeun dusting rupa-rupa bahan beungkeutan.Loba dipaké dina pakean, bahan sapatu, interiors otomotif, bagasi, topi, karpét, filter hawa ramah lingkungan jeung industri lianna.


Rincian produk

Tag produk

4

Pamakéan

Lumaku pikeun sagala jinis fabrics anyaman, fabrics non-anyaman, serat jeung bahan séjén pikeun bubuk napel panas ngalembereh, karbon diaktipkeun bubuk dicampur atawa bubuk farmasi dicampur kana oven sanggeus disolusi ngalembereh, ngaliwatan pe, Eva, EVAL, LDPE, PES jeung ngalembereh panas séjén bubuk karét bisa ngahontal éfék diperlukeun pikeun dusting rupa-rupa bahan beungkeutan.Loba dipaké dina pakean, bahan sapatu, interiors otomotif, bagasi, topi, karpét, filter hawa ramah lingkungan jeung industri lianna.

Fitur

1. Ngadopsi sistem kontrol hawa diimpor pikeun mastikeun suhu torowongan drying konstan, bédana suhu kirang ti ± 2 °C, pikeun mastikeun stabilitas lebar panto produk;
2, ngagunakeun sistem pemanasan husus, pemanasan gancang, pikeun mastikeun yén pangaruh ngalembereh panas stabil;
3, pamakéan hemat energi-hemat daya insulasi oven, ku kituna hawa teu gampang leungit;
4, Pergaulan jeung Geter tina sirah bubuk pikeun mastikeun yén beungeut bahan anu merata dusted, aya tiasa dua grup dusting, grup tunggal bubuk.
5. Pangiriman adopts konversi frékuénsi sistem kontrol sinkron pikeun mastikeun laju wahana ieu nyingkronkeun jeung dusting, ku kituna jumlah dusting ieu dikawasa merata sarta stably.
6, panjang oven bisa dipilih nurutkeun kapasitas produksi.
7, spésifikasi husus sarta konfigurasi bisa ngaropéa nurutkeun sarat produk;

1. Naon Mesin Laminating kami?
Umumna disebutkeun, mesin laminating nujul kana alat lamination nu loba dipaké dina tékstil imah, garments, jati, interiors otomotif tur industries.Specifically patali séjén, éta dibagi kana laminating napel na laminating non-napel, sarta laminating napel dibagi kana. lem dumasar cai, napel minyak PU, lem basis pangleyur, tekanan sénsitip lem, lem super, lem ngalembereh panas, jsb Ieu utamana dipaké pikeun dua-lapisan atawa multi-lapisan prosés produksi beungkeutan rupa fabrics, kulit alam, kulit jieunan. , pilem, kertas, bolu, busa, PVC, Eva, pilem ipis, jsb.Prosés laminating non-napel lolobana beungkeutan thermocompression langsung antara bahan atawa lamination durukan seuneu.

01
02

2. Bahan mana anu cocog pikeun laminating?
(1) lawon jeung lawon: knitted fabrics jeung anyaman, non-anyaman, jersey, fleece, nilon, Oxford, denim, buludru, plush, lawon suede, interlinings, poliéster taffeta, jsb.
(2) Kain sareng pilem, sapertos pilem PU, pilem TPU, pilem PTFE, pilem BOPP, pilem OPP, pilem pe, pilem PVC ...
(3) Kulit, Kulit sintétik, Spons, Busa, EVA, Plastik....
Loba dipaké dina:mode, alas kaki, topi, tas jeung koper, pakean, sapatu jeung topi, koper, tékstil imah, interior otomotif, hiasan, bungkusan, abrasives, pariwara, suplai médis, produk Saniter, bahan wangunan, kaulinan, lawon industri, bahan filter ramah lingkungan jsb.

3. Kumaha carana milih mesin laminating paling merenah?
a.Sabaraha lebar maksimum bahan lambar / gulungan anjeun?
b. Naha anjeun nganggo napel atanapi henteu?Lamun enya, napel mana?
c.Naon pamakéan produk rengse anjeun?


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali