We help the world growing since we created

Jenis napel ngalembereh panas

Napel ngalembereh panas nyaéta pondok pikeun napel ngalembereh panas.Éta henteu nganggo pangleyur nalika produksi sareng aplikasi, henteu beracun, teu aya bauan, sareng henteu ngotoran lingkungan.Éta katelah "élém héjo" sareng cocog pisan pikeun dianggo dina jalur produksi kontinyu.

warta 21

1. Panas ngalembereh napel pikeun lawon
Utamana dipaké dina produksi pakean, sapatu, topi, dustproof, perméabilitas Uap, panyalindungan jeung jati.Pakean maké lem teu ngan boga kualitas penampilan garing sarta montok, tapi ogé boga ciri flatness alam sanggeus ngumbah sarta bisa dipaké tanpa ironing.Sapatu jeung caps maké lem nu hampang tur breathable, boga ingetan bentuk alus, utamana dipaké dina industri shoemaking, sarta boga kaunggulan nyaman maké jeung ngurangan bau sapatu.Indikator téknis tina napel ngalembereh panas pikeun tujuan ieu nyaéta kieu: Penampilan: bodas atawa yellowish granular atawa bubuk.Titik lebur: 105-115 ℃;Indéks ngalembereh: 18-22G / 10Min (160 ℃);Dénsitas bulk: 0,48-0,52G / CM3;Sudut istirahat: 30-35 derajat;Kakuatan adhesion: ≥1.5-2.0KG / 25MM;Lalawanan cuci: ≥ 5 kali.napel ngalembereh panas misalna bisa dibagi kana polyamide (PA), poliéster (PES), poliétilén (LOPE na HDPE) jeung poliéster amida (PEA), jsb jenis napel ieu geus diidentipikasi ku lima prestasi sarta réngsé "Katujuh Lima- Rencana Taun"."Tackling masalah konci, Hebei Propinsi urang "Kadalapan Lima-Taun Plan" proyék, meunang Invention Award, Tianjin Kota, Propinsi Hebei Élmu sarta Téhnologi Achievement Award unggal, sarta meunang tilu patén-patén penemuan.
2. Panas ngalembereh napel pikeun bungkusan na bookbinding
Ayeuna, bungkusan sareng panyegelan tuangeun, inuman, mie instan, rokok, bir, obat-obatan, sareng sajabana, biasana réngsé ku napel ngalembereh panas ngaliwatan mesin sealing.Industri ngariung buku kiwari geus dileungitkeun thread heubeul jeung beungkeutan pokok sarta digantikeun ku téhnologi napel ngalembereh panas, nu teu ukur ngaronjatkeun kualitas ngariung, tapi ogé greatly speeds up speed mengikat.Indikator téknis tina napel panas-lebur pikeun tujuan ieu nyaéta kieu: Penampilan buku sareng majalah pikeun bungkusan Bodas granular serpihan konéng konéng Titik lebur (℃) 70-84 65-78 Viskositas 1800-3500 5500-6500 Teu karasa 78-82 65-75 Curing speed 3-5 0 -20
3. Panas ngalembereh tekanan sénsitip napel
Utamana dipaké pikeun napkins Saniter awéwé, popok barudak, kasur gering, produk incontinence manula, jsb Utamana dimungkinkeun, kalawan sepuh kontinyu struktur populasi nagara urang.Paménta pikeun produk incontinence manula bakal ningkat gancang di hareup.Indikator téknis tina napel ngalembereh panas pikeun tujuan ieu nyaéta kieu: Penampilan: bodas atawa yellowish block viscoelastic, titik lebur padet: 80-90 ℃ Kakuatan adhesion: 2.0-2.5lG / 25MM Syarat kabersihan: euweuh bauan, non-toksik jeung non-toksik. - iritasi kana kulit.
4. multiguna basis pangleyur napel ngalembereh panas
Dina produksi loba produk, kayaning: panas ngalembereh mindahkeun percetakan, bahan kristal cair sealing, wallpaper anti counterfeiting, kaligrafi jeung lukisan pasting, percetakan komputer, ketak tanggal produksi pangan, kawat jeung kabel coding, jsb Sababaraha dosage granular atawa bubuk. bentuk teu perlu dijieun kana cairan ku ayana pangleyur cocog, sarta coated dina substrat tangtu pikeun ménta pilem ipis jeung seragam, nu bisa dipaké dina produksi prosés saterusna.Alatan tipena béda solutes (panas ngalembereh napel), dumasar-pangleyur napel ngalembereh panas bisa disiapkeun pikeun sagala rupa kaperluan.
5. Panas ngalembereh napel pikeun sealing ujung jati
Nagara urang kakurangan kai.Iwal sajumlah leutik jati anu ngagunakeun kai padet, lolobana parabot umum-tujuan dijieunna tina fiberboard, asahan atawa papan sawdust, sarta ujung papan jati kudu kabeungkeut ku napel ngalembereh panas pikeun ngaronjatkeun kaéndahan, kawas kai padet. parabotan..Indikator téknis tina napel ngalembereh panas pikeun tujuan ieu nyaéta kieu: Penampilan: bodas atawa yellowish granular atawa rod-kawas.Titik lebur: 70-84 ℃;Viskositas: 45000-75000 (180 ℃) Karasa relatif: 70-80%;Laju curing: 8-12 detik.


waktos pos: Jul-07-2022