We help the world growing since we created

Alesan pikeun carbonization tina napel ngalembereh panas tina mesin sanyawa napel ngalembereh panas

Sanggeus ngagunakeun gluer ngalembereh panas pikeun lila, anjeun bakal nempo lapisan bahan hideung sabudeureun laras lem.Ieu sababaraha karbida.Seueur jalma moal terang kumaha karbida ieu kabentuk sareng kumaha urang kedah saé.pikeun nyegah produksi carbide kaleuleuwihan.Malah, utamana bisa dianalisis tina aspék handap.Alesan utama pikeun carbonization atanapi malah gelation tina elém ngalembereh panas nyaéta kieu: suhu kotak plastik teuing tinggi, kontrol hawa anu faulty, suhu sabenerna leuwih handap tina suhu ditampilkeun, atawa hawa leuwih luhur pikeun ngadalikeun. , Jeung lem ngalembereh panas Lapisan lem dina beungeut kotak lem ieu carbonized, sarta stabilitas termal tina lem sorangan teu alus.Waktu lem panas ngalembereh dina kotak lem panjang.

Aya dua tipena béda napel ngalembereh panas dina kotak lem tina mesin sanyawa napel ngalembereh panas.Pikeun alesan di luhur, aspék di handap ieu kudu dipigawé dina prosés aplikasi lem poean: Suhu lem diatur nurutkeun nilai parameter teknis dieusian.Lamun aya fenomena abnormal kayaning carbonization, pariksa bédana antara kontrol suhu jeung suhu sabenerna, sarta nutup tutup tina kotak plastik iraha wae pikeun nyingkahan kontak antara suhu luhur panas ngalembereh napel dina beungeut cai jeung seger. hawa, anu bakal ngagancangkeun oksidasi.Jumlahna teu kedah seueur teuing.Ieu cukup pikeun nambahkeun leuwih ti sapertilu ka satengahna pikeun pangropéa.Saatos meresihan napel ngalembereh panas nu geus sababaraha kali dipanaskeun pikeun lila, ngaganti eta ku nu anyar.Ulah make dua tipena béda napel ngalembereh panas.

The interlining beungkeutan mesin sanyawa napel ngalembereh panas dijieun ku seragam nyebarkeun napel ngalembereh panas dina beungeut lawon.Nalika dianggo, interlining napel dipotong kana bentuk sareng ukuran anu diperyogikeun, sareng sisina dilapis ku napel ngalembereh panas dibeungkeut sacara termal kana tonggong bahan lawon (lawon).Hal ieu dijejeran dina lapisan jero pésta salaku rorongkong tina pésta, nu simplifies téhnologi ngolah pésta jeung waktu, nyieun pésta lampu, geulis, nyaman, bentuk-preserving, bisa diumbah, sarta awét.Sacara umum, sarat tina napel ngalembereh panas pikeun ngolah interlining téh warnaan jeung euweuh bauan, tékstur lemes, beungkeutan gancang, résistansi ka beberesih garing sarta baseuh, lem teu bisa mangaruhan lawon, résistansi lampu, jsb Rupa-rupa elém ngalembereh panas bisa dipaké. Pikeun ngolah lapisan, ampir sadaya jinis elém ngalembereh panas tiasa dianggo, anu paling sering dianggo nyaéta étiléna-vinil asétat (EVA) élém ngalembereh panas, nalém ngalembereh panas poliamida sareng poliétilén tekanan tinggi (HDPE) bubuk napel ngalembereh panas, sareng ngalembereh panas. napel jeung métode processing dipaké pikeun tujuan béda ogé béda.


waktos pos: Aug-29-2022