We help the world growing since we created

pur panas ngalembereh napel laminating mesin pe pilem bahan lamination ciri

pur panas ngalembereh napel laminating mesin pe pilem bahan lamination ciri

The pur panas ngalembereh napel mesin laminating ngagunakeun pangleyur-haratis tur ramah lingkungan PUR ngalembereh napel panas, nu bisa nyocogkeun bahan komposit diperlukeun ku sagala rupa pasar kayaning lawon jeung lawon, lawon jeung pilem.PUR panas ngalembereh napel mesin laminating, lawon jeung lawon, lawon jeung pilem, pilem na pilem, lawon jeung pilem panas ngalembereh napel mesin laminating, produk komposit anu ramah lingkungan, boga adhesion alus tur softness, anu tahan ka suhu luhur sarta low, sarta teu gampang kapangaruhan ku suhu sanggeus réaksi Uap.Dampak, élastisitas awét, résistansi ngagem, résistansi minyak, anti sepuh sareng ciri anu sanés.Compounding of fabrics pikeun pakéan jeung sapatu bahan jeung PTFE, TPU, pilem pe;gabungan lawon jeung lawon.(Sagala jenis tékstil jeung lawon non-anyaman bisa diperparah: kaasup: anyaman, knitted, fabrics non-anyaman, busa, kulit PVC jeung bahan filter industri) PUR panas-ngalembereh mesin laminating parabot widang lumaku:

1. Pakean: sportswear outdoor, pakean kamuflase outdoor, panyalindungan seuneu jeung pakean, pakean Saniter, baju jero.

2. Kategori séjén: fabrics bahan sapatu, insoles, tékstil imah, hiasan siling mobil, lapisan lawon panel panto mobil, semén jeung filtration lebu lianna.

Keunggulan PUR hot melt laminating machine:

1. The napel ngalembereh panas dipaké teu ngandung pangleyur sarta mangrupa lem héjo idéal;

2. The napel ngalembereh panas teu ngandung cai, teu perlu garing, sarta speed compounding téh gancang;

Pilihan parabot tina PUR panas ngalembereh napel mesin laminating: Lamun konsumén milih PUR panas ngalembereh napel mesin laminating, maranéhna boga syarat parabot béda nurutkeun lingkungan pamakéan béda.Urang tiasa nyayogikeun pilihan alat-alat ieu:

1. Ieu bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh (rentang lebar kawates nyaéta 300-2000mm);

2. Bentuk rak retractable nyaéta: manual ngangkat tipe stasiun tunggal, hidrolik ngangkat tipe stasiun tunggal, tipe flip listrik stasiun ganda, seleting listrik climbing tipe stasiun ganda, tipe flip listrik stasiun ganda, jsb pikeun konsumén milih;

3. Metode pemanasan oven nyaéta: pemanasan listrik, konduksi panas tungku minyak panas, pemanasan uap, jsb pikeun konsumén milih;

4. Metode palapis nyaéta: palapis anilox, palapis ganda-gulung, palapis tilu-gulung, palapis lima-roll, palapis sabeulah koma, palapis péso hawa, jsb pikeun konsumén milih;

5. Laju gawé sabanding jeung bahan palapis, ketebalan palapis, panjang oven, suhu drying, jsb.


waktos pos: Aug-15-2022