We help the world growing since we created

Kumaha mesin sanyawa seuneu dijieun

Laminator seuneu umumna diwangun ku pigura, alat tuang pikeun nempatkeun lawon anu bakal diolah, alat pangiriman pikeun nganteurkeun lawon, laminator seuneu sareng alat coiling pikeun ngumpulkeun lawon anu parantos réngsé.lawon rengse dirawat ieu tatu dina aci alat reeling dipaké pikeun angin sakabéh lawon.Kusabab aya teuing lawon rengse bisa dikumpulkeun salila prosés pungkal, lawon rengse condong datangna leupas, jadi tightening manual diperlukeun.

Mesin sanyawa seuneu mangrupikeun jinis alat pangolahan anu muncul kalayan ngolah tékstil jero dina taun-taun ayeuna.Ieu cocog pikeun compounding of bolu jeung tékstil sejen, produk non-anyaman, plush jeung bahan séjén.Mesin sanyawa seuneu ngagunakeun awak bolu salaku bahan beungkeutan salami prosés kerja, sareng nganggo metode nyemprot seuneu pikeun ngalembereh permukaan awak bolu dina suhu anu luhur sareng sanyawa sareng bahan-bahan sanés.Ieu mangrupikeun alat anu biasa dianggo dina produksi karpét.

Prinsip Kerja

Ieu mangrupikeun alat anu dianggo pikeun nyimpulkeun lambaran logam tina sababaraha bahan ku cara mencét panas pikeun ngadamel produk anu dipikahoyong.
Prinsipna nyaéta métode manufaktur kapang presisi efisiensi tinggi anu ngahijikeun lambaran logam anu dipanaskeun sareng plastik molten ku cara ngagulung.Mesin sanyawa seuneu bisa ngahasilkeun rupa-rupa produk: kayaning: aluminium, tambaga, stainless steel, beusi (tinplate, lambar galvanized, jsb).
Aplikasi mesin sanyawa seuneu:
1. Ieu cocog pikeun ngolah stamping rupa logam non-ferrous jeung cadar logam ferrous;
2. Ieu cocog pikeun produksi jeung ngolah rupa mati stamping tiis;
3. Ieu bisa dipaké pikeun produksi produk hardware jeung bagian husus ngawangun lianna
4. Loba dipaké dina industri mobil, loba dipaké dina panutup mesin jeung bagian exterior awak.
5. Hal ieu dipaké dina industri éléktronik pikeun nyieun rak kabel conductive, jsb.
6. Hal ieu dipaké salaku pin pituduh pikeun stamping dina industri manufaktur mesin


waktos pos: Aug-01-2022