We help the world growing since we created

Fitur mesin sanyawa lem minyak

Kusabab beban kerja ageung tina mesin sanyawa, éta kedah dijaga sacara teratur sareng efektif pikeun nyayogikeun lingkungan kerja anu hadé pikeun alat-alat éta.Kahiji, pastikeun alat kasebut berpungsi dina lingkungan beresih jeung sajauh mungkin tina lebu.Dina waktos anu sami, pastikeun yén lingkungan damel rélatif garing sareng henteu beueus.Dina waktu nu sarua, ulah nempatkeun objék beurat teuing dina piring luhur, ku kituna ulah aya pangaruh lingkungan atawa objék asing on copier nu.

Sacara umum, mesin panyusun minyak-lem mangrupikeun alat panyusun pikeun tékstil bumi, pakean, perabotan, interior mobil sareng industri anu aya hubunganana.Utamana dipaké pikeun dua atawa leuwih lapisan lawon, kulit, pilem, kertas, bolu, jsb Ieu ogé dibagi kana sanyawa karét sarta sanyawa non-karét.Napel dibagi kana lem cai jeung lem minyak polyurethane.Elém ngalembereh panas sareng prosés laminasi non-napel anu sanés biasana ngabeungkeut langsung atanapi nyampur langsung sareng seuneu.Nerapkeun standar mesin sanyawa karét.Karakteristik mesin laminating minyak-lem: Dina dasar mesin laminating tradisional, koreksi simpangan otomatis, sealing ujung otomatis, bahan strip otomatis, lawang liang otomatis tur niupan ujung otomatis geus ningkat.Bahan komposit boga kaunggulan palapis seragam, komposit lemes, euweuh deformasi tensile, euweuh foaming, euweuh wrinkling, softness, perméabilitas hawa alus, rollability alus, firmness, résistansi cuci jeung kawas.

Ayeuna, produk domestik dasarna tiasa nyumponan kabutuhan produk low-end domestik.Tingkat téknis sababaraha produk bahkan caket sareng tingkat canggih internasional sareng laun-laun ngagentos produk impor.Dina waktos anu sami, volume ékspor sareng kuantitas sababaraha produk ningkat unggal taun, sareng aranjeunna ogé ngeusian pangsa pasar anu tangtu di pasar internasional.Sanajan kitu, dibandingkeun jeung tingkat canggih internasional, masih aya gap tangtu dina produk napel ngalembereh panas nagara urang sakabéhna, sarta gap téh malah leuwih atra dina mesin laminating minyak-napel, utamana sababaraha pertengahan ka luhur-tungtung produk. .Salaku conto, salaku bungkusan penghalang tinggi napel ngalembereh panas pikeun bungkusan tuangeun transparan, syarat kinerjana nyaéta transparansi anu luhur, teu aya bau anu aneh, sanitasi sareng non-toksik, teu aya bintik hideung, bintik kristal, masak suhu luhur sareng cacad penampilan sanésna, minuhan sagala rupa sarat processing.Alatan kurangna panalungtikan domestik dina téori téhnologi grafting polyolefin jeung alat prosés, anu dimekarkeun panas ngalembereh napel teu bisa fundamentally ngajawab defects kualitas kayaning bintik hideung bintik kristal, sarta teu bisa dipaké pikeun produksi multi-lapisan pilem panghalang bungkusan kalawan parabot diimpor.Ieu ngan bisa direngsekeun ku napel ngalembereh panas diimpor.

Aplikasi mesin sanyawa minyak-gluing: dipaké pikeun gluing pilem palapis, pilem ventilasi, lawon non-anyaman jeung bahan séjén.Mesin compounding minyak-lem utamana dipaké pikeun produk industri kayaning popok orok, pakean pelindung médis, kantong desiccant dahareun, sarta bahan non-anyaman kayaning compounding plastik sarta slotting.Ieu cocog pikeun pengobatan filtration bantu tina purifiers hawa somah, purifiers hawa mobil, conditioners hawa, kulkas, jsb Sanajan kitu, mesin laminating minyak-karét mangrupakeun mesin laminating kalawan fungsi expandable, tapi pinuh bisa boga fungsi minangka printer a.Ieu sarua jeung printer dina watesan speed percetakan, kualitas percetakan, kapasitas penanganan kertas, fungsi percetakan, jeung sajabana, tapi beban percetakan jeung ongkos per kaca leuwih hade tinimbang printer biasa.


waktos pos: Aug-10-2022