We help the world growing since we created

Warta

  • 2600 situs pangiriman ékspor ultrasonic

    2600 situs pangiriman ékspor ultrasonic

    Maca deui
  • Multi-mesin integrasi, integrasi jeung gawé babarengan ningali kakuatan

    Multi-mesin integrasi, integrasi jeung gawé babarengan ningali kakuatan

    Mesin laminating mangrupikeun jinis alat mesin anu ngagabungkeun dua atanapi langkung lapisan bahan sareng elém, ku kituna bahan asli tiasa digabungkeun kana produk fungsional anu béda-béda ngaliwatan pamrosésan.Mesin laminating ...
    Maca deui
  • Ciri sareng aplikasi mesin sanyawa minyak-gluing

    pamakéan: Utamana dipaké dina fabrics apparel, non-ragrag, fleece, plush, fabrics non-anyaman, lawon Terry, katun, denim, lawon TC, lawon renda, kulit, bolu, lawon anyaman, kulit PU, kulit PVC jeung bahan séjén.The komposit antara.Loba dipaké dina jaket pakean, baju usum tiis, termal handapeun ...
    Maca deui
  • Alesan pikeun carbonization tina napel ngalembereh panas tina mesin sanyawa napel ngalembereh panas

    Alesan pikeun carbonization tina napel ngalembereh panas tina mesin sanyawa napel ngalembereh panas

    Sanggeus ngagunakeun gluer ngalembereh panas pikeun lila, anjeun bakal nempo lapisan bahan hideung sabudeureun laras lem.Ieu sababaraha karbida.Seueur jalma moal terang kumaha karbida ieu kabentuk sareng kumaha urang kedah saé.pikeun nyegah produksi carbide kaleuleuwihan.Kanyataanna, éta c...
    Maca deui
  • pur panas ngalembereh napel laminating mesin pe pilem bahan lamination ciri

    pur panas ngalembereh napel laminating mesin pe pilem bahan lamination ciri

    pur panas ngalembereh napel laminating mesin PE film bahan laminasi ciri Mesin pur panas ngalembereh napel laminating ngagunakeun pangleyur-gratis tur ramah lingkungan PUR napel ngalembereh panas, nu bisa nyocogkeun ka bahan komposit diperlukeun ku sagala rupa pasar kayaning ...
    Maca deui
  • Fitur mesin sanyawa lem minyak

    Fitur mesin sanyawa lem minyak

    Kusabab beban kerja ageung tina mesin sanyawa, éta kedah dijaga sacara teratur sareng efektif pikeun nyayogikeun lingkungan kerja anu hadé pikeun alat-alat éta.Kahiji, pastikeun alat kasebut berpungsi dina lingkungan beresih jeung sajauh mungkin tina lebu.Dina sarua ...
    Maca deui
  • Kumaha mesin sanyawa seuneu dijieun

    Kumaha mesin sanyawa seuneu dijieun

    Laminator seuneu umumna diwangun ku pigura, alat tuang pikeun nempatkeun lawon anu bakal diolah, alat pangiriman pikeun nganteurkeun lawon, laminator seuneu sareng alat coiling pikeun ngumpulkeun lawon anu parantos réngsé.Kain anu parantos dirawat ditumbuk dina ...
    Maca deui
  • Jenis napel ngalembereh panas

    Jenis napel ngalembereh panas

    Napel ngalembereh panas nyaéta pondok pikeun napel ngalembereh panas.Éta henteu nganggo pangleyur nalika produksi sareng aplikasi, henteu beracun, teu aya bauan, sareng henteu ngotoran lingkungan.Éta katelah "élém héjo" sareng cocog pisan pikeun dianggo dina jalur produksi kontinyu ...
    Maca deui
  • Naon mesin sanyawa

    Naon mesin sanyawa

    Mesin laminating ngarujuk kana alat laminating dina tékstil bumi, pakean, jati sareng industri anu aya hubunganana, anu dianggo pikeun prosés produksi laminating dua lapisan atanapi multi-lapisan tina sababaraha lawon, kulit, pilem, kertas, spons, jsb. Husus...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2