We help the world growing since we created

Efisiensi tinggi Lem Dot Transfer Mesin Laminating

Katerangan pondok:

Utamana dipaké dina lawon apparel, non-ragrag, fleece, plush, lawon woolen, renda, pongee, sutra susu, lawon TC, lawon non-anyaman, denim, lawon non-anyaman, kulit pésta, lawon wol, bolu, TPU, PU , PE, EVA, PVC jeung bahan séjén antara komposit.Loba dipaké dina pakean, interiors otomotif, sapatu jeung topi, koper, hiasan, tékstil imah, Toys jeung industri lianna, utamana pikeun ngolah jeung ngolah bahan kulit pésta luhur-grade.


Rincian produk

Tag produk

001

Pamakéan

Utamana dipaké dina lawon apparel, non-ragrag, fleece, plush, lawon woolen, renda, pongee, sutra susu, lawon TC, lawon non-anyaman, denim, lawon non-anyaman, kulit pésta, lawon wol, bolu, TPU, PU , PE, EVA, PVC jeung bahan séjén antara komposit.Loba dipaké dina pakean, interiors otomotif, sapatu jeung topi, koper, hiasan, tékstil imah, Toys jeung industri lianna, utamana pikeun ngolah jeung ngolah bahan kulit pésta luhur-grade.

3
1

Fitur

1. Sakabeh mesin ieu dilengkepan unwinding aktip, sababaraha sét rectification otomatis, sababaraha sét flattening kabuka aktip, drying komposit, cooling cai, slitting otomatis, permukaan gesekan pungkal jeung unit lianna.Bahan komposit boga kaunggulan palapis seragam, flatness sanyawa, euweuh deformasi tensile, euweuh foaming, euweuh wrinkle, rarasaan leungeun alus, softness, perméabilitas gas alus tur pungkal rapih.

2. Aya loba variétas bahan komposit, utamana cocog pikeun palapis jeung compounding lawon, lawon non-anyaman, kulit lawon, bolu jeung flannel, bolu jeung kulit;

3. Narima jeung unwinding bisa milih konfigurasi luyu nurutkeun bahan béda;

4. Numutkeun karakteristik bahan béda, sababaraha alat bisa ditambahkeun atawa dihapus;

5, cocog pikeun sanyawa palapis lem dumasar-pangleyur, pikeun ngahontal fungsi multi-tujuan.

6. Jumlah lem dilarapkeun jeung tipe lem dilarapkeun bisa disaluyukeun nurutkeun bahan jeung kabutuhan sabenerna.

7. The pemanasan kendang bisa dipigawé ku cara maké listrik, uap atawa minyak mindahkeun panas.

8. Lebar permukaan roll mesin bisa dieusian nurutkeun lebar bahan sabenerna.

9. Sistem mesin sakabeh bisa dioperasikeun tur dikawasa ku layar rampa program PLC calakan atawa tipe mékanis.

6
4

konsumén Dear, mangga baca di handap taliti saméméh anjeun milih mesin Laminating, hatur nuhun!

1.What urang Mesin Laminating?
Sacara umum, mesin laminating nujul kana alat laminasi anu seueur dianggo dina tékstil bumi, garments, jati, interior otomotif sareng industri anu aya hubunganana.Ieu utamana dipaké pikeun dua-lapisan atawa multi-lapisan prosés produksi beungkeutan rupa fabrics, kulit alam, kulit jieunan, pilem, kertas, bolu, busa, PVC, Eva, pilem ipis, jsb.Husus, éta dibagi kana laminating napel na laminating non-napel, sarta laminating napel dibagi kana lem dumasar cai, napel minyak PU, lem basis pangleyur, tekanan sénsitip lem, lem super, lem ngalembereh panas, jsb The non-napel. prosés laminating lolobana beungkeutan thermocompression langsung antara bahan atawa lamination durukan seuneu.

2.Which bahan anu cocog pikeun laminating?
(1) lawon jeung lawon: knitted fabrics jeung anyaman, non-anyaman, jersey, fleece, nilon, Oxford, denim, buludru, plush, lawon suede, interlinings, poliéster taffeta, jsb.
(2) Kain sareng pilem, sapertos pilem PU, pilem TPU, pilem PTFE, pilem BOPP, pilem OPP, pilem pe, pilem PVC ...
(3) Kulit, Kulit sintétik, Spons, Busa, EVA, Plastik....
Loba dipaké dina:
mode, alas kaki, topi, tas jeung koper, pakean, sapatu jeung topi, koper, tékstil imah, interior otomotif, hiasan, bungkusan, abrasives, pariwara, suplai médis, produk Saniter, bahan wangunan, kaulinan, lawon industri, bahan filter ramah lingkungan jsb.

3. Kumaha carana milih mesin laminating paling merenah?
a.Sabaraha lebar maksimum bahan lambar / gulungan anjeun?
b. Naha anjeun nganggo napel atanapi henteu?Lamun enya, napel mana?
c.Naon pamakéan produk rengse anjeun?


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali