We help the world growing since we created

Mesin laminating pilem pelindung taneuh

Katerangan pondok:

Dipaké pikeun ukuran beungkeutan spons, cloths, Eva, kulit manusa, rayon, jsb Hal ieu loba dipaké dina palapis jeung beungkeutan bahan baku pikeun sapatu, topi, sarung, garments kulit, Mats mobil, Toys, bungkusan jeung industri lianna.


Rincian produk

Tag produk

01

Pamakéan

Dipaké pikeun ukuran beungkeutan spons, cloths, Eva, kulit manusa, rayon, jsb Hal ieu loba dipaké dina palapis jeung beungkeutan bahan baku pikeun sapatu, topi, sarung, garments kulit, Mats mobil, Toys, bungkusan jeung industri lianna.

4
4

Fitur

1. Ieu adopts dua prinsip béda tina fungsi sizing, diluyukeun kana napel basis cai atawa napel basis minyak.Hal ieu diperparah ku palapis squeegee sareng sabuk bolong tahan suhu luhur pikeun ngajantenkeun bahan komposit lemes, lemes sareng tiasa diumbah.Fastness tinggi.Dina waktos anu sami, idéal mesin multi-tujuan diwujudkeun.

2. Wangun rewinding jeung unwinding bisa dipilih nurutkeun karakteristik bahan komposit.

3. Sakabeh sistem operasi mesin adopts single-aksi jeung linkage kontrol konversi frékuénsi sinkron, nu pohara merenah, basajan, gampang pikeun neuleuman sarta gampang ngartos.

7

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali