We help the world growing since we created

Mesin sanyawa seuneu

Katerangan pondok:

Spons disemprot ku nyemprot seuneu pikeun ngalembereh permukaan sareng langsung ngabeungkeut tékstil sanés, produk nonwoven atanapi kulit buatan.Produk rengse lolobana dipaké dina pakean, Toys, interiors otomotif, nyertakeun korsi sofa, hiasan, bungkusan jeung industri lianna.

Mesin laminating seuneu otomatis


Rincian produk

Tag produk

01

Pamakéan

Spons disemprot ku nyemprot seuneu pikeun ngalembereh permukaan sareng langsung ngabeungkeut tékstil sanés, produk nonwoven atanapi kulit buatan.Produk rengse lolobana dipaké dina pakean, Toys, interiors otomotif, nyertakeun korsi sofa, hiasan, bungkusan jeung industri lianna.

Mesin laminating seuneu otomatis

6
5
4

Fitur

1. Ieu adopts canggih PLC, layar toél jeung kontrol motor servo, kalawan éfék sinkronisasi alus, teu tegangan kontrol dahar otomatis, efisiensi produksi kontinyu tinggi, sarta tabel bolu dipaké pikeun jadi seragam, stabil sarta henteu elongated.

2. Bahan tilu-lapisan bisa digabungkeun dina hiji waktu ngaliwatan durukan simultaneous ganda-dipecat, nu cocog pikeun produksi masal.platoons seuneu domestik atawa diimpor bisa dipilih nurutkeun sarat produk.

3. Produk komposit boga kaunggulan kinerja sakabéh kuat, rarasaan leungeun alus, lalawanan cuci cai jeung beberesih garing.

4, syarat husus bisa ngaropéa sakumaha diperlukeun.

7

Langkung Rincian Produk Pintonan

8
9
10

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali