We help the world growing since we created

Taros Kami

Yancheng DemaMachinery Co., Ltd.

50 méter kidul (beulah kulon) ti parapatan Jalan Jingyi sareng Jalan Weier, Kota Dagang, Kacamatan Yandu, Kota Yancheng, Propinsi Jiangsu.

0086-18962001327

0086-0515-88807327

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

HAYANG NYAHO LEUWIH TENTANG KAMI?