We help the world growing since we created

Karpét Dusting Hot ngalembereh Bubuk Laminating Mesin

Katerangan pondok:

mesin ieu dirancang nurutkeun sarat customer urang.Ieu utamana dipaké pikeun laminating panas ngalembereh bubuk karét, karbon diaktipkeun bubuk dicampur, ubar dicampur bubuk jeung lawon non-anyaman, interlining lawon sarta lawon knitted on non-anyaman lawon atawa lawon anyaman.Éta ogé dianggo pikeun ngolah komposit termal pilem sareng nonwovens.Loba dipaké dina: pakean, sapatu jeung topi, interiors otomotif, karpét, bagasi, filter hawa jeung industri lianna.


Rincian produk

Tag produk

2

Pamakéan

mesin ieu dirancang nurutkeun sarat customer urang.Ieu utamana dipaké pikeun laminating panas ngalembereh bubuk karét, karbon diaktipkeun bubuk dicampur, ubar dicampur bubuk jeung lawon non-anyaman, interlining lawon sarta lawon knitted on non-anyaman lawon atawa lawon anyaman.Éta ogé dianggo pikeun ngolah komposit termal pilem sareng nonwovens.Loba dipaké dina: pakean, sapatu jeung topi, interiors otomotif, karpét, bagasi, filter hawa jeung industri lianna.

Fitur

1. Ngadopsi sistem kontrol hawa diimpor pikeun mastikeun suhu torowongan drying konstan, bédana suhu kirang ti ± 2 °C, pikeun mastikeun stabilitas lebar panto produk;
2, ngagunakeun sistem pemanasan husus, pemanasan gancang, pikeun mastikeun yén pangaruh ngalembereh panas stabil;
3, pamakéan hemat energi-hemat daya insulasi oven, ku kituna hawa teu gampang leungit;
4, Pergaulan jeung Geter tina sirah bubuk pikeun mastikeun yén beungeut bahan anu merata dusted, aya tiasa dua grup dusting, grup tunggal bubuk.
5. Pangiriman adopts konversi frékuénsi sistem kontrol sinkron pikeun mastikeun laju wahana ieu nyingkronkeun jeung dusting, ku kituna jumlah dusting ieu dikawasa merata sarta stably.
6, panjang oven bisa dipilih nurutkeun kapasitas produksi.
7, métode cooling: tiasa cai tiis atawa hawa tiis
8, spésifikasi husus sarta konfigurasi bisa ngaropéa nurutkeun sarat produk;

d3
d2
d1

1.What urang Mesin Laminating?

Sacara umum, mesin laminating nujul kana alat laminasi anu seueur dianggo dina tékstil bumi, garments, jati, interior otomotif sareng industri anu aya hubunganana.Ieu utamana dipaké pikeun dua-lapisan atawa multi-lapisan prosés produksi beungkeutan rupa fabrics, kulit alam, kulit jieunan, pilem, kertas, bolu, busa, PVC, Eva, pilem ipis, jsb.Husus, éta dibagi kana laminating napel na laminating non-napel, sarta laminating napel dibagi kana lem dumasar cai, napel minyak PU, lem basis pangleyur, tekanan sénsitip lem, lem super, lem ngalembereh panas, jsb The non-napel. prosés laminating lolobana beungkeutan thermocompression langsung antara bahan atawa lamination durukan seuneu.

2.Which bahan anu cocog pikeun laminating?

(1) lawon jeung lawon: knitted fabrics jeung anyaman, non-anyaman, jersey, fleece, nilon, Oxford, denim, buludru, plush, lawon suede, interlinings, poliéster taffeta, jsb.
(2) Kain sareng pilem, sapertos pilem PU, pilem TPU, pilem PTFE, pilem BOPP, pilem OPP, pilem pe, pilem PVC ...
(3) Kulit, Kulit sintétik, Spons, Busa, EVA, Plastik....
Loba dipaké dina: fashion, footwear, cap, tas jeung suitcases, pakean, sapatu jeung topi, bagasi, tékstil imah, interiors otomotif, hiasan, bungkusan, abrasives, iklan, suplai médis, produk Saniter, bahan wangunan, Toys, fabrics industri, bahan filter ramah lingkungan jsb.

09
10
12

3. Kumaha carana milih mesin laminating paling merenah?

a.Sabaraha lebar maksimum bahan lambar / gulungan anjeun?
b. Naha anjeun nganggo napel atanapi henteu?Lamun enya, napel mana?
c.Naon pamakéan produk rengse anjeun?


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali