We help the world growing since we created

Sabuk Laminating (lem cai) Mesin

Katerangan pondok:

Éta ngagunakeun lem dumasar cai.

Ningkatkeun kualitas produk greatly, ngahemat ongkos.

Struktur nangtung, laju ngarecahna lemah sareng waktos jasa panjang.


Rincian produk

Tag produk

11

Fitur Mesin Laminating

Dilengkepan ku kualitas luhur résistansi panas sabuk net sangkan bahan laminated kontak raket jeung drying silinder, pikeun ngaronjatkeun éfék drying, sarta nyieun produk laminated lemes, bisa diumbah, sarta nguatkeun fastness napel.
Mesin busa laminating ieu ngagaduhan dua sét sistem pemanasan, pangguna tiasa milih hiji mode pemanasan set atanapi dua sét, pikeun ngirangan konsumsi énérgi sareng ngirangan biaya.
Permukaan roller pemanasan dilapis ku Teflon pikeun mujarab pikeun nyegah napel ngalembereh panas ngalawan nempel dina permukaan roller sareng karbonisasi.
Pikeun clamp roller, duanana adjustment roda leungeun jeung kontrol pneumatic sadia.
Dilengkepan Unit kontrol centering infra red otomatis, nu éféktif bisa nyegah simpangan sabuk net, sarta mastikeun hirup layanan sabuk net.
manufaktur ngaropéa sadia.
Biaya pangropéa rendah sareng sederhana pikeun ngajaga

Métode pemanasan Pemanasan listrik / Pemanasan minyak konduksi / Pemanasan uap
Diaméterna (Roller Mesin) 1500/1800/2000mm
Gawé Speed 5-45m / mnt
Daya pemanasan 40,5kw
Voltaseu 380V / 50HZ, 3 fase
Pangukuran 7300mm * 2450mm2650mm
Beurat 4500 kg

Pamakéan

Ieu utamana cocog pikeun palapis na coiling of coils na coils, atawa antara coils na cadar.Sapertos cashmere, fleece, plush, kulit hayam, bolu, lawon, non-anyaman, EVA, kulit, sutra sareng bahan sanésna.Loba dipaké dina pakean, sapatu, topi, tas, sarung tangan, kulit, interiors otomotif, Toys, karpét, tékstil imah jeung bahan séjén glued.

pinter
pinter

Fitur

1. Nalika palapis jeung compounding, lem latex bodas dipaké salaku map sarta suhu luhur tahan bolong sabuk dipencet sangkan eta lapisan.Dina waktos anu sami, sabuk bolong gaduh fungsi koréksi otomatis, anu ngajantenkeun bahan komposit rapih, datar sareng henteu kabur.
2. Sakabeh sistem operasi mesin adopts frékuénsi konversi beungkeutan kontrol sinkron.
3. Numutkeun karakteristik bahan béda, sababaraha alat bisa dirobah pikeun ngahontal kaperluan final.
4. spésifikasi manik husus bisa ngaropéa

pinter

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali