We help the world growing since we created

Mesin motong Tali Otomatis

Katerangan pondok:

Ogé katelah mesin motong, mesin motong, mesin motong twill lempeng.


Rincian produk

Tag produk

Pamakéan

Ogé katelah mesin motong, mesin motong, mesin motong twill lempeng.Cocog jeung sagala rupa lebaran lawon, lawon non-anyaman, tenda, payung, yachts cai, busa, kulit, plastik, jeung sajabana, nyaeta pakean, tas, sapatu jeung topi, asesoris pakean, pabrik bahan reflective, tarpaulin Idéal pikeun industri kayaning pabrik, pabrik payung, jeung pabrik barang perjalanan.Biasana dianggo sareng mesin beveling sareng ngasah péso kebon.

Fitur

1. The spindle jeung péso sirkular ngagunakeun sistem robah speed stepless, nu bisa dikawasa dina speed wae tur maju mundur.
2. pamakéan slides bola diimpor, kamajuan paralel tina lebar motong, kalawan screw bola precision diimpor sarta rel slide, ngadalikeun lebar motong, pikeun ngahontal motong-precision tinggi.
3. pamakéan sistem kontrol speed frékuénsi variabel ngadalikeun laju péso, kontrol adjustment stepless motong tarjamahan speed na teu gampang mun teu ngagem, pikeun ngahontal motong kualitas luhur.
4. Antarbeungeut operasi ngagunakeun kontrol programmable tampilan Cina, nu bisa langsung input sababaraha lebar motong sarta setélan kuantitas, sarta boga fungsi konversi manual tur otomatis.
5. ngagunakeun desain ngurangan gancang, hiji hambalan dina tempat.Loading na unloading bisa dipigawé dina hiji operasi.

1. Naon Mesin Laminating kami?
Sacara umum, mesin laminating nujul kana alat laminasi anu seueur dianggo dina tékstil bumi, garments, jati, interior otomotif sareng industri anu aya hubunganana.Ieu utamana dipaké pikeun dua-lapisan atawa multi-lapisan prosés produksi beungkeutan rupa fabrics, kulit alam, kulit jieunan, pilem, kertas, bolu, busa, PVC, Eva, pilem ipis, jsb.Husus, éta dibagi kana laminating napel na laminating non-napel, sarta laminating napel dibagi kana lem dumasar cai, napel minyak PU, lem basis pangleyur, tekanan sénsitip lem, lem super, lem ngalembereh panas, jsb The non-napel. prosés laminating lolobana beungkeutan thermocompression langsung antara bahan atawa lamination durukan seuneu.

2. Bahan mana anu cocog pikeun laminating?
(1) lawon jeung lawon: knitted fabrics jeung anyaman, non-anyaman, jersey, fleece, nilon, Oxford, denim, buludru, plush, lawon suede, interlinings, poliéster taffeta, jsb.
(2) Kain sareng pilem, sapertos pilem PU, pilem TPU, pilem PTFE, pilem BOPP, pilem OPP, pilem pe, pilem PVC ...
(3) Kulit, Kulit sintétik, Spons, Busa, EVA, Plastik....
Loba dipaké dina:mode, alas kaki, topi, tas jeung koper, pakean, sapatu jeung topi, koper, tékstil imah, interior otomotif, hiasan, bungkusan, abrasives, pariwara, suplai médis, produk Saniter, bahan wangunan, kaulinan, lawon industri, bahan filter ramah lingkungan jsb.

3. Kumaha carana milih mesin laminating paling merenah?
a.Sabaraha lebar maksimum bahan lambar / gulungan anjeun?
b. Naha anjeun nganggo napel atanapi henteu?Lamun enya, napel mana?
c.Naon pamakéan produk rengse anjeun?


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali