We help the world growing since we created

PUR Hot ngalembereh Mesin Laminating

Katerangan pondok:

Dina pamakéan industri, adhesives panas ngalembereh nyadiakeun sababaraha kaunggulan leuwih napel basis pangleyur.Sanyawa organik volatile diréduksi atanapi dileungitkeun, sareng léngkah pengeringan atanapi curing dileungitkeun.Perekat ngalembereh panas gaduh umur rak anu panjang sareng biasana tiasa dibuang tanpa pancegahan khusus.


Rincian produk

Tag produk

dd1

Kauntungannana

The napel panas ngalembereh paling canggih, Uap réaktif lem ngalembereh panas (PUR & TPU), nyaeta kacida napel na ramah lingkungan.Éta tiasa dianggo pikeun laminasi 99,9% tékstil.Bahan laminated lemes sareng tahan suhu luhur.Saatos réaksi Uap, bahan moal gampang kapangaruhan ku suhu.Sajaba ti éta, kalawan élastisitas langgeng, bahan laminated nyaeta wearresistant, tahan minyak jeung tahan sepuh.Utamana, kinerja halimun, warna nétral jeung sagala rupa fitur sejenna PUR ngajadikeun aplikasi industri médis mungkin.

Bahan Laminating

1.Fabric + lawon: tékstil, jersey, fleece, nilon, buludru, lawon Terry, Suede, jsb.

2.Fabric + pilem, kayaning pilem PU, pilem TPU, pilem pe, pilem PVC, pilem PTFE, jsb.

3. lawon + Kulit / Kulit jieunan, jsb.

4. lawon + nonwoven 5. diving lawon

6.Spons / Busa jeung lawon / Kulit jieunan

7. Plastik 8. EVA + PVC

0010

Parameter Téknis Utama

Lawon éféktif Width 1650 ~ 3200mm / ngaropéa
Roller Width 1800 ~ 3400mm / ngaropéa
Laju produksi 5-45 m / mnt
Demensi (L*W*H) 12000mm * 2450mm * 2200mm
Métode pemanasan minyak konduktor panas jeung listrik
Voltaseu 380V 50HZ 3Phase / customizable
Beurat ngeunaan 6500 kg
Kakuatan Kasar 40KW

Parameter Téknis Utama Mesin

0011

1) lebar palapis éféktif: 2000mm (sizing roller, drive roller, komposit roller, pencét roller lebar, gas rising aci, cai cooling roller, jsb)
2) Substrat (lumaku pikeun): tékstil, kertas, lawon non-anyaman, pilem
3) Metode gluing: mindahkeun titik lem (plat tekanan)
4) Metode pemanasan: minyak transfer panas (kalayan tank suhu minyak)
5) roller karét: jumlah bolong ieu ngaropéa nurutkeun sarat customer
6) Laju ngajalankeun: laju garis mékanis dugi ka 0-60M / mnt
7) catu daya: 380V ± 10%, 50HZ, tilu-fase lima kawat.
8) Panas mindahkeun minyak kakuatan pemanasan: 24KW na 12KW adjustable sirkulasi minyak Hot 180 °C (MAX)
9) Total kakuatan parabot: 60KW.
10) Dimensi (panjang × rubak × jangkungna): 11000 × 3800 × 3200 mm.

System Control éléktronik

1) Antarmuka manusa-mesin operasi layar rampa, PLC kontrol controller programmable
2) PLC controller programmable jeung modul kontrol pikeun Taiwan Yonghong
3) Layar kontrol toél dina basa Inggris sareng Cina
4) Modeu kontrol: Sakabeh mesin dioperasikeun sacara sinkron sareng dikawasa sentral ku inverter.Operasi anu basajan tur merenah, sarta kinerja anu dipercaya.
5) Merk réduksi motor: Siemens
6) Limit switch nyaéta produk Chint
7) komponén pneumatic: Taiwan Yadeke produk.
8) Méter kontrol suhu digital: Ieu mangrupikeun produk Austrian.
9) Vector Inverter: Pikeun produk Huichuan.
10) Sistem kontrol Sadaya parameter diatur sarta dinamis dipintonkeun dina layar rampa.
11) Nalika sakabeh mesin dihurungkeun, sadaya rollers nyetir otomatis ditutup, otomatis dipisahkeun nalika mesin dieureunkeun, sarta boga fungsi lawang manual tur nutup.
12) Kabinét kontrol sentral utama ayana di tengah mesin, kalawan tampilan operasi sarta tombol di pungkal.
13) Kabel kontrol: kabel anti gangguan, konektor kalawan labél, kotak kabel, disusun rapih pikeun pangropéa gampang
14) Total Gerbang ka panjangna beus mesin: 25 méter

0012

Pintonan Rincian Produk

0013
0014
0015

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali