We help the world growing since we created

Mesin Laminating Film napel

Katerangan pondok:

Ieu utamana cocog pikeun beungkeutan pilem ngalembereh panas tur Eva, XPE, pilem aluminium, kulit, lawon sarta lawon non-anyaman.Bisa langsung dipencet ku dua lapisan pilem tanpa nambahkeun napel nanaon.Film dipaké salaku napel pikeun meungkeut dua atawa tilu lapisan bahan dina suhu luhur.

Loba dipaké dina iklan, hiasan, warning lalulintas, interiors otomotif, sapatu, koper, bungkusan, éléktronika jeung industri lianna.


Rincian produk

Tag produk

3

Pamakéan

Ieu utamana cocog pikeun beungkeutan pilem ngalembereh panas tur Eva, XPE, pilem aluminium, kulit, lawon sarta lawon non-anyaman.Bisa langsung dipencet ku dua lapisan pilem tanpa nambahkeun napel nanaon.Film dipaké salaku napel pikeun meungkeut dua atawa tilu lapisan bahan dina suhu luhur.

Loba dipaké dina iklan, hiasan, warning lalulintas, interiors otomotif, sapatu, koper, bungkusan, éléktronika jeung industri lianna.

Fitur

Sistim mencét husus sarta unik, mékanisme pungkal adopts sumbu tegangan hawa konstan tegangan puseur pungkal atawa permukaan gesekan tipe pungkal, ku kituna beungeut bahan kabeungkeut lemes tanpa ripples, euweuh discoloration, euweuh scratch, transparansi tinggi, sarta stickiness.Fastness kuat, résistansi kana peeling, cuci jeung saterusna.

1.What urang Mesin Laminating?
Sacara umum, mesin laminating nujul kana alat laminasi anu seueur dianggo dina tékstil bumi, garments, jati, interior otomotif sareng industri anu aya hubunganana.Ieu utamana dipaké pikeun dua-lapisan atawa multi-lapisan prosés produksi beungkeutan rupa fabrics, kulit alam, kulit jieunan, pilem, kertas, bolu, busa, PVC, Eva, pilem ipis, jsb.Husus, éta dibagi kana laminating napel na laminating non-napel, sarta laminating napel dibagi kana lem dumasar cai, napel minyak PU, lem basis pangleyur, tekanan sénsitip lem, lem super, lem ngalembereh panas, jsb The non-napel. prosés laminating lolobana beungkeutan thermocompression langsung antara bahan atawa lamination durukan seuneu.

d2
d1

2.Which bahan anu cocog pikeun laminating?
(1) lawon jeung lawon: knitted fabrics jeung anyaman, non-anyaman, jersey, fleece, nilon, Oxford, denim, buludru, plush, lawon suede, interlinings, poliéster taffeta, jsb.
(2) Kain sareng pilem, sapertos pilem PU, pilem TPU, pilem PTFE, pilem BOPP, pilem OPP, pilem pe, pilem PVC ...
(3) Kulit, Kulit sintétik, Spons, Busa, EVA, Plastik....
Loba dipaké dina: fashion, footwear, cap, tas jeung suitcases, pakean, sapatu jeung topi, bagasi, tékstil imah, interiors otomotif, hiasan, bungkusan, abrasives, iklan, suplai médis, produk Saniter, bahan wangunan, Toys, fabrics industri, bahan filter ramah lingkungan jsb.

3. Kumaha carana milih mesin laminating paling merenah?
a.Sabaraha lebar maksimum bahan lambar / gulungan anjeun?
b. Naha anjeun nganggo napel atanapi henteu?Lamun enya, napel mana?
c.Naon pamakéan produk rengse anjeun?


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali