We help the world growing since we created

Tentang Kami

Saha Urang?

Yancheng Dema Machinery Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan anu khusus dina produksi sareng ngolah mesin komposit, mesin motong sareng produk sanésna.Mibanda sistem manajemen kualitas lengkep jeung ilmiah;eta diakuan ku industri jeung integritas anak, kakuatan jeung kualitas produk;éta mesin komposit, mesin sapatu, karét A perusahaan konci dina ngembangkeun sarta produksi mesin palastik mesin bagasi.

+

Produk kami dijual saé di langkung ti 20 nagara sareng daérah.

%

Langkung ti 80% karyawan mangrupikeun elit sosial praktis anu lahir di taun 1980-an.

+

Kami ngagaduhan kantor sareng agénsi pamasaran di langkung ti 20 kota atanapi nagara

Biosciences-Panalungtikan-Gedong-Kaler-Kulon

Pausahaan ieu lokasina di Dagang Zona Pangwangunan Ékonomi, Kota Yancheng, Propinsi Jiangsu, nu geulis tur euyeub tur kawentar "Cina Shoe Mesin Kota".Perusahaan ngagaduhan transportasi anu saé sareng lingkungan anu pikaresepeun.Ningjingyan Expressway, Yanhuai Expressway, sareng Ningyan First Class Highway ngalangkungan daérah kota, anu jarakna 1000 méter kalér ti lawang sareng jalan kaluar Dagang Interchange caket sareng Ningjingyan Expressway.Éta ngan ukur 20 kilométer ti Yanhai Expressway, Bandara Yancheng, palabuhan, karéta api, sareng Jalan Raya Nasional 204 di wétan.

Filosofi Pausahaan

Pausahaan geus konsistén taat kana konsép inovasi téhnologis tur ngembangkeun, diwanohkeun téhnologi canggih tur pangalaman manajemén canggih, sarta indikator kinerja teknis produk ngahontal tingkat canggih produk sarupa.Panaliti sareng pamekaran produk parantos ngadegkeun panalungtikan sareng pamekaran anu saé, produksi sareng instalasi, uji coba sareng penjualan, sareng sistem jasa nyukcruk."Yancheng Dema" mesin brand geus kabentuk motong, mencét, stamping panas, compounding, bungkusan na variétas sejen, nu bisa loba dipaké dina shoemaking, koper, barang kulit, pakean, industri hat, industri kai, Toys, interior mobil Dina industri. hiasan, bungkusan, alat tulis, molotok, pamrosésan polyurethane, jsb, produk anu favored ku padagang domestik jeung asing.Dema taat kana jalur inovasi téhnologis tur ngembangkeun, sarta geus ngadegkeun hubungan gawé babarengan teknis na dagang nutup kalawan counterparts di Italia, Jérman, Jepang, Koréa Kidul, Céko, Rusia, Vietnam jeung nagara séjén sarta wewengkon.Produkna dijual saé di langkung ti 20 nagara sareng daérah.

Yancheng Dema Machinery Co., Ltd. nyaéta ngora, kamampuan leungeun anu kuat, sareng perusahaan swasta anu ngembang pesat.Langkung ti 80% karyawan mangrupikeun elit sosial praktis anu lahir di taun 1980-an.Cai mibanda 3 bebas R & D jeung tim desain;2 pangawas produksi;5 tim penjualan online;2 insinyur listrik;sistem manajemen gudang calakan, hiji-eureun sistem manajemen gudang logistik, pikeun mastikeun yén konsumén narima barang pas mungkin.

Angkatan Téknis perusahaan

Kalayan ngembangkeun gancang perusahaan, situs produksi perusahaan beuki ageung, sareng tugas produksi beuki ketat.Ieu sadayana nempatkeun maju syarat luhur pikeun manajemén produksi Yancheng Dema Mesin Co., Ltd. Jeung usaha gabungan sadaya karyawan, kami geus lulus sertifikasi internasional CE sarta dijieun benefit brand alus.

1

Kantor domestik jeung luar nagri: Pausahaan ieu lokasina di Keqiao, Shengze, Haining, Changshu, Jiangyin, Hangzhou, Huzhou, Yiwu, Wenzhou, Ningbo, Wenling, Jinjiang, Putian, Fuzhou, Hubei, Hebei, Beijing, Northeast, Vietnam jeung nagara séjén jeung Propinsi jeung kota geus ngadegkeun kantor jeung agénsi pamasaran pikeun nerapkeun jasa tracking 24-jam.
Ku alatan éta, dina 2018, bari Yancheng Dema Machinery Co., Ltd. geus stepped kana dunya, guna cooperate jeung pangwangunan budaya perusahaan, salajengna ngaronjatkeun penampilan sakabéh pausahaan, sarta ngaronjatkeun tingkat manajemén produksi sakabéh, pausahaan. mutuskeun pikeun pinuh nerapkeun kawijakan manajemén 5S.Kagiatan 5S mangrupikeun kagiatan manajemén produksi anu paling dasar.Nu disebut gedong-gedong luhur téh diwangun dina taneuh.Ngan nalika yayasan ditata sareng dihijikeun tiasa perusahaan langkung maju.Ayeuna, urang geus boga yayasan kawilang alus pikeun manajemén on-situs, sarta promosi kagiatan 5S salajengna bakal ngaronjatkeun rupa karya urang, nu bakal ngamajukeun perbaikan efisiensi gawé, kualitas, jeung produksi aman tur beradab.Kuring yakin yén dina ngamajukeun kagiatan 5S, urang parantos diajar sareng seueur kauntungan.

Sertipikat

c2
c3
c4
c1
c5
c6