We help the world growing since we created

Tentang Kami

YANCHENG DEMA MACHINERY CO., LTD.PROFESIONAL MESIN DEVELOPMENT JEUNG PRODUKSI.

Yancheng Dema Machinery Co., Ltd. nyaéta ngora, kamampuan leungeun anu kuat, sareng perusahaan swasta anu ngembang pesat.

Mibanda sistem manajemen kualitas lengkep jeung ilmiah;eta diakuan ku industri jeung integritas anak, kakuatan jeung kualitas produk;éta mesin komposit, mesin sapatu, karét A perusahaan konci dina ngembangkeun sarta produksi mesin palastik mesin bagasi.Langkung ti 80% karyawan mangrupikeun elit sosial praktis anu lahir di taun 1980-an.Cai mibanda 3 bebas R & D jeung tim desain;2 pangawas produksi;5 tim penjualan online;2 insinyur listrik;sistem manajemen gudang calakan, hiji-eureun sistem manajemen gudang logistik, pikeun mastikeun yén konsumén narima barang pas mungkin.

Upami anjeun peryogi solusi industri ... Kami sayogi pikeun anjeun

Urang nyadiakeun solusi inovatif pikeun kamajuan sustainable.Tim profésional kami damel pikeun ningkatkeun produktivitas sareng efektivitas biaya di pasar

Taros Kami
ia_100000082
ia_100000086
ia_100000087
ia_100000088
ia_100000089